Our competent essay freelance writers will let you out right on time. You can assure that handy essay author indicates not just extremely fast and bang in a timely manner jobs and relevant and handled routine essay writer service

how to buy cryptocurrency

EXTRASTRONG BALZAM ZA MASAŽU S TOPLINSKIM EFEKTOM, 40g

Tjelesna aktivnost je sastavni dio i bitan element zdravog načina života. Očuvanju i unapređenju zdravlja će pridonijeti i uravnotežena i pravilna prehrana. Umjereno bavljenje sportom, pravilno redovito vježbanje će doprinijeti dobrom zdravstvenom stanju, ali i ubrzati oporavak u slučaju bolesti. Obično nismo svjesni kako učestale, nama normalne, svakodnevne aktivnosti mogu biti uzrokom raznih problema koji proizlaze iz nepravilnog funkcioniranja mišićno-koštanog sustava. Najosjetljiviji dijelovi tijela su zglobovi i donji dijelovi kralježnice. ExtraStrong balzam za masažu s toplinskim efektom snažnog, dugotrajnog djelovanja s efektom grijanja donosi dugotrajno olakšanje napetim mišićima i zglobovima.

Indikacije:

  • Kod problema s bolovima mišićno-koštanog sustava, zglobova i donjih dijelova kralježnice
  • Posebno se preporuča osobama s reumatskim problemima, nakon većih tjelesnih napora
  • Mentol sadržan u proizvodu stimulira i poboljšava cirkulaciju, stvara ugodan osjećaj na koži i djeluje opuštajuće
  • Alantoin i D-pantenol ublažava iritacije kože

NAČIN UPORABE: Formulacija za lokalnu primjenu na kožu. Nanesite obilno i utrljajte nježno sve dok se potpuno ne apsorbira. Koristite 3-4 puta dnevno.

UPOZORENJE: Samo za vanjsku uporabu. Ne primjenjivati na oštećenu kožu ili nadraženu kožu,izbjegavati dodir s očimai sluznicom.  Ne koristiti u kombinaciji sa napravama za zagrijavanje. U slučaju iritacije kože prestanite koristiti. Ako se simptomi ne povuku obratite se liječniku. Držati izvan dohvata djece. Djeca koriste pod nadzorom odraslih.

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi (od 15 ° C do 25 ° C)

essay writerterm papersessay writerswrite essay for mebuy custom essays